24/01/2023 24/01/2023 Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ουσιαστικής προσφοράς προς τους πάσχοντες αδελφούς μας πραγματοποίησε την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, αντιπροσωπία μαθητικών κοινοτήτων του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τον Θεολόγο καθηγητή τους κ. Ζαννή Μηνιώτη επισκέφθηκαν την Ιματιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Χιτών» στη Νέα Ιωνία (Λεωφ. Ηρακλείου 249) και...
24 Ιανουαρίου, 2023 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 11:59

Προσφορά αλληλεγγύης από μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Διαδώστε:
Προσφορά αλληλεγγύης από μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ουσιαστικής προσφοράς προς τους πάσχοντες αδελφούς μας πραγματοποίησε την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, αντιπροσωπία μαθητικών κοινοτήτων του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τον Θεολόγο καθηγητή τους κ. Ζαννή Μηνιώτη επισκέφθηκαν την Ιματιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Χιτών» στη Νέα Ιωνία (Λεωφ. Ηρακλείου 249) και προσέφεραν ενδύματα και υποδήματα, με σκοπό να σταθούν δίπλα και να συμπαρασταθούν ενεργά στις μεγάλες ανάγκες των παιδιών και των σύγχρονων οικογενειών που καθημερινά δοκιμάζονται από τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος εξέφρασε θερμότατες ευχαριστίες προς τους μαθητές, τον σύλλογο των καθηγητών και την διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Δούκα γι’ αυτήν την ανιδιοτελή προσφορά αλληλεγγύης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων