06/12/2020 06/12/2020 Εορτή τού Αγίου πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας Μικρασιάτου Αγίου, τον οποίο ιδιαίτερα τιμά ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ν. Ιωνίας, έχοντας αφιερωμένο το αριστερό κλίτος στον Άγιον. Γιόρτασαν ευλαβικά τη μνήμη του, χωρίς την παρουσία των πιστών, και τον παρακάλεσαν να ικετεύσει τον Πανάγιο Θεό να γίνει ίλεως για όλη την ανθρωπότητα. Στο...
06 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:26

Εόρτασε το αριστερό κλίτος του Μητροπολιτικού Ναού (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εόρτασε το αριστερό κλίτος του Μητροπολιτικού Ναού (ΦΩΤΟ)

Εορτή τού Αγίου πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας Μικρασιάτου Αγίου, τον οποίο ιδιαίτερα τιμά ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ν. Ιωνίας, έχοντας αφιερωμένο το αριστερό κλίτος στον Άγιον. Γιόρτασαν ευλαβικά τη μνήμη του, χωρίς την παρουσία των πιστών, και τον παρακάλεσαν να ικετεύσει τον Πανάγιο Θεό να γίνει ίλεως για όλη την ανθρωπότητα. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελεφείας Αρχιμ. π. Επιφάνιος Αρβανίτης.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων