06/04/2022 06/04/2022 Στο νεόδμητο γήπεδο της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» βρέθηκε την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ. Γαβριήλ, ο οποίος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και είδε από κοντά και το παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας. Στο εκκλησάκι, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην Προέδρου της...
06 Απριλίου, 2022 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 18:41

Στην «Αγιά Σοφιά» ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας

Διαδώστε:
Στην «Αγιά Σοφιά» ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας

Στο νεόδμητο γήπεδο της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» βρέθηκε την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ. Γαβριήλ, ο οποίος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και είδε από κοντά και το παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας.

Στο εκκλησάκι, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην Προέδρου της ομάδας Λουκά Μπάρλου και θα βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου των Μουσείων, σύντομα θα ξεκινήσει η Αγιογράφηση. Τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης, Πατήρ Επιφάνιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων