10/09/2021 10/09/2021 Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά» επισκέφτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους και είδε τις εργασίες στο Παρεκκλήσιο του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, που κατασκευάζεται εντός του γηπέδου στην μνήμη του πρώην Προέδρου της ομάδας, Λουκά...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 17:23

Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά» επισκέφτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους και είδε τις εργασίες στο Παρεκκλήσιο του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, που κατασκευάζεται εντός του γηπέδου στην μνήμη του πρώην Προέδρου της ομάδας, Λουκά Μπάρλου.

Στον ίδιο χώρο που βρίσκεται το εκκλησάκι θα κατασκευαστεί ένα μικρό αντίγραφο Ποντιακού χωριού με καφενείο, κουρείο, παντοπωλείο κ.λ.π., όπως ακριβώς ήταν την παλιά εποχή για να μεταφέρει έστω και νοερά τον επισκέπτη στις ομορφιές των αλησμόνητων Πατρίδων, ενώ σε ανεξάρτητο χώρο θα ανεγερθεί το Μουσείο Μικρασιατικής Ιστορίας και Πολιτισμού.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ είχε χοροστατήσει στον Αγιασμό πριν από την έναρξη των εργασιών στο χώρο που τώρα στέκεται το νέο γήπεδο.

 

Πηγή: Τιμόθεος Ηλιάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων