06/03/2019 06/03/2019 Πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου ενδόξου Πατρός ημών Λαυρεντίου του Μεγαρέως , το οποίο βρίσκεται εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγ. Αναργύρων στη Νέα Ιωνία. Στον Ιερό Ναό φυλάσσεται η παλαιά και θαυματουργός Ιερά Εικόνα του Οσίου Λαυρεντίου, με την οποία συνδέθηκαν από πολλών ετών τόσο οι...
06 Μαρτίου, 2019 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2019 - 13:01

Τον Άγιο Λαυρέντιο θα εορτάσει η Μητρ.Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Τον Άγιο Λαυρέντιο θα εορτάσει η Μητρ.Νέας Ιωνίας

Πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου ενδόξου Πατρός ημών Λαυρεντίου του Μεγαρέως , το οποίο βρίσκεται εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγ. Αναργύρων στη Νέα Ιωνία.

Στον Ιερό Ναό φυλάσσεται η παλαιά και θαυματουργός Ιερά Εικόνα του Οσίου Λαυρεντίου, με την οποία συνδέθηκαν από πολλών ετών τόσο οι πρώτοι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας, όσο και οι ευσεβείς Χριστιανοί από όλη την Αττική.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της εορτής:

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ώρα 6.00μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφανίου Αρβανίτη.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων