16/01/2023 16/01/2023 Επί τη συμπλήρωση τριών ετών από την εκδημία του αοιδίμου Μητροπολίτη πρώην Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρού Κωνσταντίνου, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, και στη συνέχεια Αρχιερατικό Μνημόσυνο από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. “Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως...
16 Ιανουαρίου, 2023 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 15:38

Τριετές Αρχιερατικό Μνημόσυνο Μητροπολίτη πρώην Νέας Ιωνίας κυρού Κωνσταντίνου

Διαδώστε:
Τριετές Αρχιερατικό Μνημόσυνο Μητροπολίτη πρώην Νέας Ιωνίας κυρού Κωνσταντίνου

Επί τη συμπλήρωση τριών ετών από την εκδημία του αοιδίμου Μητροπολίτη πρώην Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρού Κωνσταντίνου, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, και στη συνέχεια Αρχιερατικό Μνημόσυνο από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

“Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν και συμπροσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιεράς Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων