25/04/2020 25/04/2020 Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ την Πέμπτη της Διακαινησίμου, 23 Απριλίου 2020, επί του μνήματος του μακαριστού Προκατόχου του, Μητροπολίτου πρ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρού Κωνσταντίνου, για τη συμπλήρωση τριών μηνών από την κοίμησή του. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου που τελέστηκε...
25 Απριλίου, 2020 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2020 - 17:53

Τρισάγιο για την συμπλήρωση 3 μηνών από την κοίμηση του Μητροπολίτου Κωνσταντίνου

Διαδώστε:
Τρισάγιο για την συμπλήρωση 3 μηνών από την κοίμηση του Μητροπολίτου Κωνσταντίνου

Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ την Πέμπτη της Διακαινησίμου, 23 Απριλίου 2020, επί του μνήματος του μακαριστού Προκατόχου του, Μητροπολίτου πρ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρού Κωνσταντίνου, για τη συμπλήρωση τριών μηνών από την κοίμησή του.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου που τελέστηκε το Τρισάγιο χωρίς την παρουσία των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων