02/02/2021 02/02/2021 Σας ενημερώνουμε ότι η Πεμπτουσία διοργανώνει το “1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο” το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 -21:00. Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ: https://zoom.us/meeting/register/tJMocuCrrD0qEtOK1tiguGZRvhC-NFmCFZ9C Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην...
02 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:00

1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητρ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητρ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Σας ενημερώνουμε ότι η Πεμπτουσία διοργανώνει το “1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο” το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 -21:00.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:

https://zoom.us/meeting/register/tJMocuCrrD0qEtOK1tiguGZRvhC-NFmCFZ9C

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε μήνυμα στα [email protected].

“Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε στείλει τα στοιχεία σας για την συμμετοχή σας στις διαδικτυακές συνάξεις της Πεμπτουσίας. Εάν εγγραφείτε δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων