11/09/2023 11/09/2023 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου, ολοκληρώθηκε για πέμπτη χρονιά το κατασκηνωτικό τριήμερο πρόγραμμα φιλοξενίας Νέων Οικογενειών από 1-3 Σεπτεμβρίου 2023. Το φετινό κατασκηνωτικό τριήμερο, στο οποίο συμμετείχαν 110 γονείς και παιδιά, πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης στην Πρώτη Φλώρινας. Η εν λόγω δράση αποτελεί...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 8:58

5ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Νέων Οικογενειών στη Φλώρινα

Διαδώστε:
5ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Νέων Οικογενειών στη Φλώρινα

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου, ολοκληρώθηκε για πέμπτη χρονιά το κατασκηνωτικό τριήμερο πρόγραμμα φιλοξενίας Νέων Οικογενειών από 1-3 Σεπτεμβρίου 2023.

Το φετινό κατασκηνωτικό τριήμερο, στο οποίο συμμετείχαν 110 γονείς και παιδιά, πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης στην Πρώτη Φλώρινας.

Η εν λόγω δράση αποτελεί επιστέγασμα της τακτικής σύναξης Συντροφιά Νέων Οικογενειών “Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα” που πραγματοποιείται στο Προκόπειο Πολυδύναμο Κέντρο της Μητροπόλεως Καλαμαριάς.

Οι κατασκηνωτές με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία και χαρά να ζήσουν μοναδικές στιγμές ευλογίας και πνευματικής ανατροφοδότησης, μέσα από την κοινή κατασκηνωτική ζωή με δράσεις, όπως τις καθημερινές ιερές ακολουθίες, κοινή προσευχή, αγιογραφική μελέτη, γόνιμο διάλογο, ομαδικά παιχνίδια.

Κεντρικό σημείο του κατασκηνωτικού προγράμματος αποτέλεσε η παρουσία και οι ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιουστίνου, ο οποίος με πατρικό, πατερικό και θεολογικό λόγο ανέπτυξε διεξοδικά θέματα ζωής που αφορούν τόσο την πνευματική ζωή όσο και την ζωή της σύγχρονης οικογένειας.

O Σεβασμιώτατος, κ. Ιουστίνος εξέφρασε την βαθύτατη ευγνωμοσύνη και εγκάρδιες ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης κ. Θεόκλητο για την φιλοξενία του, στους υπευθύνους ιερείς της Μητροπόλεως Καλαμαριάς για την προετοιμασία του τριημέρου και στους εθελοντές κατηχητές και κατηχήτριες που είχαν την επίβλεψη και φροντίδα των παιδιών.

Όλοι οι συμμετέχοντες, γεμάτοι ενθουσιασμό , αναχωρώντας εξέφρασαν την μεγάλη τους χαρά αλλά και την προσμονή για την έναρξη των τακτικών συνάξεων και ποικίλων δράσεων κατά τη νέα εκκλησιαστική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων