24/09/2023 24/09/2023 Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στον έρανο που διενήργησε με σκοπό την προσφορά οικονομικής στήριξης και υλικών αγαθών προς τους πλημμυροπαθείς αδελφούς των Μητροπόλεων της Θεσσαλίας. Με την δυναμική προτροπή και την πατρική φροντίδα του Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς...
24 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2023 - 15:38

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ι.Μ Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ι.Μ Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στους πλημμυροπαθείς

Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στον έρανο που διενήργησε με σκοπό την προσφορά οικονομικής στήριξης και υλικών αγαθών προς τους πλημμυροπαθείς αδελφούς των Μητροπόλεων της Θεσσαλίας.

Με την δυναμική προτροπή και την πατρική φροντίδα του Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου από όλες τις ενορίες των Περιφερειών Καλαμαριάς και Θερμαϊκού της Ιεράς Μητροπόλεως, συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και φροντίδας όπως νερά, ξηρά τροφή, είδη καθαριότητας, τα οποία και στάλθηκαν προς διανομή, στις Ιερές Μητροπόλεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Περίπου 17.000 λίτρα εμφιαλωμένου πόσιμου νερού και 4 τόνοι τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης εστάλησαν στις Ιερές Μητροπόλεις Δημητριάδος, Λαρίσης και Τυρνάβου, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης.

Η βοήθεια, συνοδευόταν και από σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη οικονομική βοήθεια στάλθηκε στο Ταμείο Ευποιΐας της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως για την ενίσχυση των πυροπαθών αδελφών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων