01/04/2021 01/04/2021 Το ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Κυρού Προκοπίου, για τη συμπλήρωση έξι ετών από την, προς Κύριον, εκδημία του θα τελεστεί αυτή την Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (Σταυροπροσκυνήσεως) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στη Θεία Λειτουργία θα...
01 Απριλίου, 2021 - 19:13
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2021 - 18:42

Εξαετές μνημόσυνο μακαριστού Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Εξαετές μνημόσυνο μακαριστού Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Το ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Κυρού Προκοπίου, για τη συμπλήρωση έξι ετών από την, προς Κύριον, εκδημία του θα τελεστεί αυτή την Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (Σταυροπροσκυνήσεως) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στη Θεία Λειτουργία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιουστίνος και οι ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν βάσει των  προβλεπομένων μέτρων ασφαλείας και προστασίας από την πανδημία του Covid – 19.

Οι πατέρες παρακαλούν το ποίμνιο για τη θερμή προσευχή όλων, ως μικρό αντίδωρο σεβασμού και τιμής προς τον μακαριστό Μητροπολίτη Κυρό Προκόπιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων