30/04/2022 30/04/2022 Τη μνήμη της Αγίας ενδόξου νεομάρτυρος Αργυρής πανηγύρισε σήμερα η ενορία Αγίου Χαραλάμπους και Αγίας Αργυρής Κηφισιάς στην Καλαμαριά. Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, τελέστηκε ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός και ανήμερα της εορτής 30 Απριλίου τελέσθηκε ο Όρθρος και η αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον...
30 Απριλίου, 2022 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2022 - 23:48

Εορτή της Αγίας Αργυρής στην νεοσύστατη ενορία Αγίων Χαραλάμπους και Αργυρής Κηφισιάς

Διαδώστε:
Εορτή της Αγίας Αργυρής στην νεοσύστατη ενορία Αγίων Χαραλάμπους και Αργυρής Κηφισιάς

Τη μνήμη της Αγίας ενδόξου νεομάρτυρος Αργυρής πανηγύρισε σήμερα η ενορία Αγίου Χαραλάμπους και Αγίας Αργυρής Κηφισιάς στην Καλαμαριά.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, τελέστηκε ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός και ανήμερα της εορτής 30 Απριλίου τελέσθηκε ο Όρθρος και η αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον υπό ανέγερση ιερό ναό της νέας ενορίας.

Στις ακολουθίες παρέστη ο δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Ιωάννης Δαρδαμανέλης και πλήθος μελών της νέας ενορίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων