02/05/2023 02/05/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος δέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη την επίσκεψη του Προέδρου του Social Συμεών Καψάλα. Ο κ. Καψάλας εξήγησε στον Σεβασμιώτατο τι είναι το Social και πως δημιουργήθηκε το πρώτο ψηφιακό κόμμα στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη ανταπόκριση στους νέους. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος έδειξε...
02 Μαΐου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2023 - 18:32

Επίσκεψη του Προέδρου του Social στον Μητροπολίτη Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Προέδρου του Social στον Μητροπολίτη Καλαμαριάς

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος δέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη την επίσκεψη του Προέδρου του Social Συμεών Καψάλα.

Ο κ. Καψάλας εξήγησε στον Σεβασμιώτατο τι είναι το Social και πως δημιουργήθηκε το πρώτο ψηφιακό κόμμα στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη ανταπόκριση στους νέους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πως μπορεί να υπάρξει ένα ψηφιακό κόμμα και έδωσε την ευχή του και την ευλογία του στον κ. Καψάλα και το Social με ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Σ. Καψάλας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς για τις ευχές και εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων