11/04/2022 11/04/2022 Επταετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κυρού Προκοπίου τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς, την Ε’ Κυριακή των Νηστειών. Του όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο οικείος ποιμενάρχης και διάδοχος του μακαριστού Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος. Μετά την τέλεση του μνημοσύνου και την απόλυση, άπαντες...
11 Απριλίου, 2022 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 14:28

Επταετές μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κυρού Προκοπίου

Διαδώστε:
Επταετές μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κυρού Προκοπίου

Επταετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κυρού Προκοπίου τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς, την Ε’ Κυριακή των Νηστειών.

Του όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο οικείος ποιμενάρχης και διάδοχος του μακαριστού Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.

Μετά την τέλεση του μνημοσύνου και την απόλυση, άπαντες μετέβησαν στο ταφικό παρεκκλήσιο του ναού, όπου τάφηκε η σορός του μακαριστού, για την τέλεση του αρχιερατικού τρισαγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων