08/11/2023 08/11/2023 Στο πλαίσιο προγραμματισμού τακτικών δράσεων ενίσχυσης και υποστήριξης του φιλανθρωπικού και κοινωνικοπρονοιακού έργου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και με τις ευλογίες του Σεπτού Ποιμενάρχου, κ. Ιουστίνου, διοργανώθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου Συναυλία Αγάπης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς. Την εκδήλωση επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη...
08 Νοεμβρίου, 2023 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 11:35

Φιλανθρωπική Συναυλία Αγάπης στην Καλαμαριά

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική Συναυλία Αγάπης στην Καλαμαριά

Στο πλαίσιο προγραμματισμού τακτικών δράσεων ενίσχυσης και υποστήριξης του φιλανθρωπικού και κοινωνικοπρονοιακού έργου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και με τις ευλογίες του Σεπτού Ποιμενάρχου, κ. Ιουστίνου, διοργανώθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου Συναυλία Αγάπης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη και φροντίδα η Διοικούσα Επιτροπή, οι εθελοντές και οι συνεργάτες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε και σε αυτό το φιλανθρωπικό σάλπισμα της Ιεράς Μητροπόλεως, εξαντλώντας σε ελάχιστο χρόνο όλες τις διαθέσιμες προσκλήσεις.

Η Νεανική Χορωδία και η Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση του π. Θεοδώρου Τσαμπατζίδη, παρουσίασαν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ομολογουμένως ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση διανθίστηκε με απαγγελίες κειμένων του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου με θέμα την Αγάπη, που απέδωσαν μέλη της χορωδίας.

Ο Σεβασμιώτατος, βαθύτατα συγκινημένος, ευχαρίστησε ολόψυχα όλους τους συμμετέχοντες για την όμορφη διοργάνωση και για τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, τονίζοντας παράλληλα τη μεγάλη σημασία και αξία της έμπρακτης φιλανθρωπίας.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν πλούσια κεράσματα, κρασί, αναψυκτικά, αλλά και πλήθος δώρων που διατέθηκαν σε λαχειοφόρο αγορά από συνεργαζόμενα καταστήματα της Καλαμαριάς. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το Κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως και για τη στήριξη των Προγραμμάτων “Κανένα παιδί χωρίς πρωινό και χωρίς φαγητό στο Σχολείο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων