04/06/2023 05/06/2023 Με συγκίνηση και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε φέτος η εορτή της Πεντηκοστής, κατά την οποία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr   Με την παρουσία χιλιάδων πιστών εορτάστηκε η μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην ομώνυμη περιοχή της Ακτής Θερμαϊκούς στην Ιερά Μητροπόλη...
04 Ιουνίου, 2023 - 23:07
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2023 - 0:11

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού

Διαδώστε:
Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού

Με συγκίνηση και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε φέτος η εορτή της Πεντηκοστής, κατά την οποία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού.

  • Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

 

Με την παρουσία χιλιάδων πιστών εορτάστηκε η μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην ομώνυμη περιοχή της Ακτής Θερμαϊκούς στην Ιερά Μητροπόλη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος τον οποίο μπορείτε να ακούσετε στο ακόλουθο ηχητικό αρχείο:

Τον οικείο Ποιμενάρχη πλαισίωσαν ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Παπαδόπουλος ιερείς και διάκονοι της προσφυγικής μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιώργος Τσαμασλής, ο Στρατηγός του Γ´ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Πάρης Καπραβέλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και λιμενικών αρχών καθώς και φορέων της περιοχής.

Πριν την απόλυση του Εσπερινού και με την συμμετοχή χιλιάδων πιστών, πραγματοποιήθηκε στα γραφικά σοκάκια της παραθαλάσσιας περιοχής της Αγίας Τριάδας η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας συνοδευόμενη από τις μουσικές μελωδίες της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Θερμαϊκού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων