24/03/2021 24/03/2021 Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Ιερας Μητροπολεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς αγκαλιασμένος από τη Γαλανόλευκη για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου 2021.  Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιουστίνου, η Ελληνική Σημαία λούζει την βόρεια όψη του προσφυγικού Μητροπολιτικού ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο κέντρο της Καλαμαριάς και κυματίζει με εθνική υπερηφάνεια και ελπίδα...
24 Μαρτίου, 2021 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2021 - 21:43

Στα χρώματα της Γαλανόλευκης ο Μητροπολιτικός Ναός στην Καλαμαριά

Διαδώστε:
Στα χρώματα της Γαλανόλευκης ο Μητροπολιτικός Ναός στην Καλαμαριά

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Ιερας Μητροπολεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς αγκαλιασμένος από τη Γαλανόλευκη για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου 2021. 

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιουστίνου, η Ελληνική Σημαία λούζει την βόρεια όψη του προσφυγικού Μητροπολιτικού ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο κέντρο της Καλαμαριάς και κυματίζει με εθνική υπερηφάνεια και ελπίδα για το μέλλον προκαλώντας, παράλληλα, ιδιαίτερη αίσθηση στους διερχόμενους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων