18/01/2020 18/01/2020 Μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και ευφροσύνης, πραγματοποιήθηκε προ ημερών με την σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας των συνάξεων-συντροφιών νέων ζευγαριών κατά την πρώτη τακτική συνάντηση 2020 στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο. Κεντρική προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η κυρία Χάρις Δημητρακούδη, καταξιωμένη και πολυαγαπητή θεολόγος-παιδαγωγός, η...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 20:16

H Bασιλόπιτα των νέων ζευγαριών

Διαδώστε:
H Bασιλόπιτα των νέων ζευγαριών

Μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και ευφροσύνης, πραγματοποιήθηκε προ ημερών με την σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας των συνάξεων-συντροφιών νέων ζευγαριών κατά την πρώτη τακτική συνάντηση 2020 στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο.

Κεντρική προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η κυρία Χάρις Δημητρακούδη, καταξιωμένη και πολυαγαπητή θεολόγος-παιδαγωγός, η οποία με εμπνευσμένο, μεστό και παραστατικό λόγο ανέπτυξε διεξοδικά και πολύπλευρα το θέμα “Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί”.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Ιουστίνος, ευλόγησε την Βασιλόπιτα, εξέφρασε την μεγάλη του χαρά και ευγνωμοσύνη προς την προσκεκλημένη ομιλήτρια, μετέφερε σε όλες τις οικογένειες-μέλη των τακτικών συνάξεων ολόθερμες και εγκάρδιες ευχές, ενώ η οικογένεια που βρήκε το φλουρί κέρδισε ένα τριήμερο σε Χιονοδρομικό κέντρο με διαμονή στον παραδοσιακό οικισμό Παλαιού Αγίου Αθανασίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων