09/05/2022 09/05/2022 Την Κυριακή των Μυροφόρων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, τελείται η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης στον πάνσεπτο ομώνυμο ιερό ναό στη Νέα Μηχανιώνα. Το εσπέρας της παραμονής τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Την κυριώνυμο ημέρα, του όρθρου...
09 Μαΐου, 2022 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2022 - 9:14

H Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα

Διαδώστε:
H Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα

Την Κυριακή των Μυροφόρων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, τελείται η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης στον πάνσεπτο ομώνυμο ιερό ναό στη Νέα Μηχανιώνα.

Το εσπέρας της παραμονής τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Την κυριώνυμο ημέρα, του όρθρου και της θείας λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ιουστίνος.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε σύντομη λιτανεία της Ιεράς εικόνος της Παναγίας της Φανερωμένης πέριξ του ιερού ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων