09/09/2023 10/09/2023 Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει ην Θεσσαλία εξαιτίας της κακοκαιρίας “Daniel”, στέκεται έμπρακτα η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με την συγκέντρωση ειδών και χρημάτων στους Ιερούς Ναούς. Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, το συγκεντρωθέν χρηματικό ποσό από την δισκοφορία της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου και της...
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2023 - 4:04

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς συγκεντρώνει είδη και χρήματα για τους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς συγκεντρώνει είδη και χρήματα για τους πλημμυροπαθείς

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει ην Θεσσαλία εξαιτίας της κακοκαιρίας “Daniel”, στέκεται έμπρακτα η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με την συγκέντρωση ειδών και χρημάτων στους Ιερούς Ναούς.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, το συγκεντρωθέν χρηματικό ποσό από την δισκοφορία της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου και της επόμενης Κυριακής, 17 Σεπτεμβρίου 2023, θα διατεθεί στους πληγέντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς:

«Η Ιερά Μητρόπολή μας, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία αγάπης, συγκεντρώνοντας είδη και χρήματα, προς αντιμετώπιση των δραματικών επιπτώσεων της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε περιοχές της Θεσσαλίας.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν, καθ’ όλη την προσεχή εβδομάδα, να προσέρχονται στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως και να προσφέρουν τα ακόλουθα είδη:

  1. πλαστικά σκεύη μιας χρήσεως,
  2. εμφιαλωμένο νερό,
  3. ζυμαρικά,
  4. λάδι,
  5. ρύζι,
  6. ντοματοπελτές και
  7. κατεψυγμένα λαχανικά.

Επίσης, το συγκεντρωθέν χρηματικό ποσό από την δισκοφορία της σημερινής και της επόμενης Κυριακής θα διατεθεί στους πληγέντες αδελφούς μας.

Παρακαλούμε και προτρέπουμε όλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αγάπης της τοπικής μας Εκκλησίας, εκδηλώνοντας, στην πράξη, την συνεισφορά τους στις βασικές ανάγκες επιβίωσης των χειμαζομένων συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία, στους οποίους το καταστροφικό πλήγμα της νεροποντής σκόρπισε πόνο και θλίψη.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων