15/01/2021 15/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Παύλος”, το οποίο ανήκει στους ποιμαντικούς της κόλπους, πρόσφερε 400 σεντόνια και 200 μαξιλαροθήκες μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της. Η ενίσχυση αυτή, που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου της κ. Ιουστίνου, έγινε με σκοπό...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 16:33

Η Μητρόπολη Καλαμαριάς συνδράμει το Νοσοκομείο «Άγ. Παύλος»

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Καλαμαριάς συνδράμει το Νοσοκομείο «Άγ. Παύλος»

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Παύλος”, το οποίο ανήκει στους ποιμαντικούς της κόλπους, πρόσφερε 400 σεντόνια και 200 μαξιλαροθήκες μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της.

Η ενίσχυση αυτή, που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου της κ. Ιουστίνου, έγινε με σκοπό την διευκόλυνση της λειτουργίας του νοσοκομείου εν μέσω των δυσχερών παρόντων συνθηκών σε συννεννόηση με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Οδυσσέα Κατσάκα.

(Φωτ. αρχείου από την ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στο Νοσοκομείο στις 22/12/2019)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων