26/09/2022 26/09/2022 Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8 το βράδυ, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, μαζί με τον ιερό κλήρο και τον ευσεβή λαό, θα υποδεχτεί αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας της Ελαιοβρύτισσας, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Αγίου Όρους. Την Ιερά...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 14:21

Η Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς υποδέχεται την Εικόνα της Παναγίας Ελαιοβρύτισσας

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς υποδέχεται την Εικόνα της Παναγίας Ελαιοβρύτισσας

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8 το βράδυ, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, μαζί με τον ιερό κλήρο και τον ευσεβή λαό, θα υποδεχτεί αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας της Ελαιοβρύτισσας, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Αγίου Όρους.

Την Ιερά Εικόνα, θα προσκομίσει ο Γέροντας Εφραίμ με την συνοδεία του, η οποία και θα παραμείνει μόνιμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. Στην συνέχεια, θα τελεσθεί αγρυπνία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ι. Μ. Μ. του Βατοπαιδίου, γέροντος Εφραίμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων