16/01/2020 16/01/2020 Την πρώτη ιερατική σύναξη του νέου έτους πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ο οικείος ποιμενάρχης κ. Ιουστίνος. Το παρόν έδωσαν όλοι οι κληρικοί και οι διάκονοι της Ιεράς Μητροπόλεως και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα των Ε’ Ευγενείων 2020 που πλέον είναι θεσμός. Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 13:48

Ιερατική σύναξη στην Μητρόπολη Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Ιερατική σύναξη στην Μητρόπολη Καλαμαριάς

Την πρώτη ιερατική σύναξη του νέου έτους πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ο οικείος ποιμενάρχης κ. Ιουστίνος.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι κληρικοί και οι διάκονοι της Ιεράς Μητροπόλεως και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα των Ε’ Ευγενείων 2020 που πλέον είναι θεσμός.

Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους , Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Ο Σεβασμιώτατος Νέας Κρήνης καλωσόρισε τον Μητροπολίτη Κίτρους και τους πατέρες που τον συνόδευσαν στην Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στην μακροχρόνια φιλία και δέσιμο που έχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Καθηγητή Λειτουργικής και Πρόεδρο της Ανωτ. Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο ο όποιος ανέπτυξε στους παρευρισκομένους το θέμα, Η «ορθόδοξη» Δύση.

 

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων