31/12/2019 31/12/2019 Ευχές και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα δέχθηκε από νωρίς το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.  Στον Σεβασμιώτατο έψαλλαν τα καθιερωμένα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα χορωδίες, κατηχητικά σχολεία, οικογένειες και μικρά παιδιά και πολλοί μαθητές και μαθήτριες. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις ευχές που μοίρασε τόνισε το εξής : “Ο άνθρωπος...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 16:23

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης Ιουστίνο

Διαδώστε:
Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης Ιουστίνο

Ευχές και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα δέχθηκε από νωρίς το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Στον Σεβασμιώτατο έψαλλαν τα καθιερωμένα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα χορωδίες, κατηχητικά σχολεία, οικογένειες και μικρά παιδιά και πολλοί μαθητές και μαθήτριες.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις ευχές που μοίρασε τόνισε το εξής :

“Ο άνθρωπος όταν έχει το Θεό στην καρδιά του, έχει ένα φωτεινό παράθυρο που μπορεί να το ανοίξει  και να πάρει και φως και οξυγόνο. Ο άνθρωπος που δεν έχει το Θεό μες την καρδιά του , αυτός ο άνθρωπος καταδικάζει τον εαυτό του να ζει μέσα σε τέσσερις τοίχους που δεν έχουν ούτε πόρτες ούτε παράθυρα.

Ανοίξτε ένα καλό παράθυρο προς το Χριστό , θα σας δώσει μεγάλη δύναμη και αισιοδοξία στη ζωή σας”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ–ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων