01/01/2024 01/01/2024 Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν οι ιερατικές οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, το εσπέρας της 31ης Δεκεμβρίου, στην καλαίσθητη αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μικρού Εμβόλου. Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού, ο οποίος τελέστηκε χοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχου κ. Ιουστίνου, ο σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα και διένειμε χρηματικά πόσα στους...
01 Ιανουαρίου, 2024 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2024 - 11:13

Κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη των Ιερατικών Οικογενειών της Ιεράς Μητροπόεως Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη των Ιερατικών Οικογενειών της Ιεράς Μητροπόεως Καλαμαριάς

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν οι ιερατικές οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, το εσπέρας της 31ης Δεκεμβρίου, στην καλαίσθητη αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μικρού Εμβόλου.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού, ο οποίος τελέστηκε χοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχου κ. Ιουστίνου, ο σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα και διένειμε χρηματικά πόσα στους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες και δώρα στους υπολοίπους.

Οι ιερείς της Μητροπόλεως, με τις πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους, ευχαρίστησαν θερμά τον ποιμενάρχη τους για την έκδηλη αγάπη του και για τη συνεχή φροντίδα του.

Την εορταστική συνεστίαση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και την ανταλλαγή ευχών για καλό και ευλογημένο νέο έτος!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων