14/09/2021 14/09/2021 Ξεκίνησαν οι εγγραφές φοίτησης στην αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Μουσικών Οργάνων, της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. Στη Σχολή λειτουργούν τμήματα εκμάθησης Βυζαντινής μουσικής, κλασικών και παραδοσιακών οργάνων όπως: βιολί, κανονάκι, ποντιακή λύρα, κρουστά, πνευστά, πιάνο, κιθάρα, φωνητική, τραγούδι και μουσική προπαιδεία. Τα μαθήματα παραδίδονται από καταξιωμένους μουσικοδιδασκάλους και έμπειρους...
14 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 - 15:58

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Καλαμαριάς

Ξεκίνησαν οι εγγραφές φοίτησης στην αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Μουσικών Οργάνων, της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Στη Σχολή λειτουργούν τμήματα εκμάθησης Βυζαντινής μουσικής, κλασικών και παραδοσιακών οργάνων όπως: βιολί, κανονάκι, ποντιακή λύρα, κρουστά, πνευστά, πιάνο, κιθάρα, φωνητική, τραγούδι και μουσική προπαιδεία.

Τα μαθήματα παραδίδονται από καταξιωμένους μουσικοδιδασκάλους και έμπειρους δεξιοτέχνες της μουσικής τέχνης για αρχάριους και προχωρημένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Προκοπείου Πολυδύναμου Εκκλησιαστικού Κέντρου στην Καλαμαριά, ενώ λειτουργεί και Παράρτημα της Σχολής και στη Νέα Μηχανιώνα.

Η Σχολή παρέχει Πτυχία και Διπλώματα αναγνωρισμένα από το Κράτος.

Οι συνδρομές φοίτησης είναι εξαιρετικά χαμηλές, ενώ η φοίτηση στο πρώτο έτος Βυζαντινής μουσικής παρέχεται δωρεάν.
Επίσης, λειτουργούν τμήματα ατομικά, ομαδικά, διαδικτυακά και ταχύρρυθμα. Επιπρόσθετα, λειτουργούν Τμήματα προετοιμασίας για τα Μουσικά Σχολεία.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται ακροάσεις και εγγραφές και στη Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, η οποία παρουσιάζει σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων και ηχογραφήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Εγγραφές, καθημερινά 9:00-20:30, στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, στην οδό  Καραμαούνα 29, 55132 Καλαμαριά.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310-487292
Email: [email protected]
www.imkal.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων