07/10/2021 07/10/2021 Σήμερα Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, και κάθε Πέμπτη στις 6 μ.μ. με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου κ. Ιουστίνου, ξεκινούν τα μαθήματα για το Α΄ έτος σπουδών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στο Προκόπειο Πολυδύναμο Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Τα δίδακτρα του Α΄ έτους είναι δωρεάν. Παράλληλα στο πολυδύναμο διδάσκονται μουσικά όργανα και φωνητική. Επίσης λειτουργούν...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 17:29

Ξεκινούν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Ξεκινούν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Καλαμαριάς

Σήμερα Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, και κάθε Πέμπτη στις 6 μ.μ. με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου κ. Ιουστίνου, ξεκινούν τα μαθήματα για το Α΄ έτος σπουδών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στο Προκόπειο Πολυδύναμο Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τα δίδακτρα του Α΄ έτους είναι δωρεάν.
Παράλληλα στο πολυδύναμο διδάσκονται μουσικά όργανα και φωνητική. Επίσης λειτουργούν τμήματα για όλα τα ηλικιακά επίπεδα μουσικών σπουδών, σε ατομικό, ομαδικό και διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Πληροφορίες και εγγραφές:
Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο
Καραμαούνα 29
55132 Καλαμαριά
Τηλ.: 2310487292

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων