12/08/2023 12/08/2023 Μέσα σε κλίμα χαράς και ευφροσύνης, τραγουδώντας το τραγούδι «Χίλια καλωσορίσματα, χίλια και δύο χιλιάδες» και με κατασκηνωτικά συνθήματα, περισσότερες από 100 κατασκηνώτριες και στελέχη υποδέχθηκαν την Πέμπτη 10 Αυγούστου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνο, στις κατασκηνωτικές δράσεις με γενικό τίτλο «Πύλη του Ουρανού» που φιλοξενούνται στην πανέμορφη Πρώτη Φλωρίνης. Τον...
12 Αυγούστου, 2023 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2023 - 8:47

Ο Νέας Κρήνης Ιουστίνος για τα πολλαπλά οφέλη των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων

Διαδώστε:
Ο Νέας Κρήνης Ιουστίνος για τα πολλαπλά οφέλη των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων

Μέσα σε κλίμα χαράς και ευφροσύνης, τραγουδώντας το τραγούδι «Χίλια καλωσορίσματα, χίλια και δύο χιλιάδες» και με κατασκηνωτικά συνθήματα, περισσότερες από 100 κατασκηνώτριες και στελέχη υποδέχθηκαν την Πέμπτη 10 Αυγούστου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνο, στις κατασκηνωτικές δράσεις με γενικό τίτλο «Πύλη του Ουρανού» που φιλοξενούνται στην πανέμορφη Πρώτη Φλωρίνης.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης π. Νικηφόρος Μανάδης και υποδέχθηκαν ο Γενικός Υπεύθυνος των κατασκηνώσεων π. Θεόδωρος Τσαμπατζίδης, ο Υπεύθυνος Διαχείρισης π. Αντώνιος Κοτρόνης, το Αρχηγείο και τα στελέχη της Κατασκήνωσης, οι εθελοντές και εθελόντριες που διακονούν, καθώς και οι κατασκηνώτριες της Β’ Κατασκηνωτικής περιόδου.

Ακολούθησε τέλεση Αγιασμού.

Ο Σεβασμιώτατος, κ. Ιουστίνος, απηύθυνε εγκάρδιο πατρικό λόγο τονίζοντας τη σπουδαιότητα της διαβίωσης μέσα στο φυσικό περιβάλλον, καθώς και την συμβολή και τα πολλαπλά οφέλη των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων με την εν Χριστώ ευλογημένη συμβίωση. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον π. Νικηφόρο, ο οποίος μετέφερε εμπειρίες και προσωπικά βιώματα από την πολυετή συμμετοχή και διακονία του στον κατασκηνωτικό χώρο.

Οι κατασκηνώτριες ετοίμασαν και παρουσίασαν με πολύ κέφι και χαρά πρωτότυπα χριστιανικά τραγούδια, καθώς και τον ύμνο της Κατασκήνωσης με θέμα τον Απόστολο Παύλο.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στις κατασκηνωτικές δράσεις της Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς φιλοξενούνται μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί από την Πατριαρχική Σχολή Αγίου Δημητρίου Ιεροσολύμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων