09/05/2023 09/05/2023 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 23η Εθελοντική Αιμοδοσία του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας “ΠΕΛΕΚΑΝ”, του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς, την Κυριακή 7 Μαϊου 2023, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Γ.Ν.Θ. “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”. Στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Προέδρου αυτού, Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, ανταποκρίθηκαν οι συμπολίτες και προσέτρεξαν να προσφέρουν αίμα,...
09 Μαΐου, 2023 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2023 - 9:04

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στην 23η Εθελοντική Αιμοδοσία του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς

Διαδώστε:
Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στην 23η Εθελοντική Αιμοδοσία του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 23η Εθελοντική Αιμοδοσία του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας “ΠΕΛΕΚΑΝ”, του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς, την Κυριακή 7 Μαϊου 2023, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Γ.Ν.Θ. “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”.

Στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Προέδρου αυτού, Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, ανταποκρίθηκαν οι συμπολίτες και προσέτρεξαν να προσφέρουν αίμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που αντιμετωπίζουν ασθενείς των Νοσοκομείων της πόλεως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2009, λειτουργεί η Τράπεζα Αίματος του, ανωτέρω, Ιερού Καθεδρικού Ναού, ενώ, από το 2022, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου κ. Ιουστίνου, συνεστήθη και λειτουργεί ως Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας “ΠΕΛΕΚΑΝ”, του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς.

“Προς τους συμμετέχοντες στην Αιμοδοσία, ευχόμαστε από βάθους καρδίας να ευλογεί ο Μέγας Αιμοδότης και Ζωοδότης της ανθρωπότητος Κύριός μας κάθε προσπάθειά τους να μεταγγίζουν ζωή και να χαρίζουν την ελπίδα της ποιότητος της ζωης, που απαιτείται”, αναφέρει π. Δημήτριος Κατζιγκάς εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων