13/06/2022 13/06/2022 Με συγκίνηση και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε φέτος η εορτή της Πεντηκοστής, κατά την οποία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Ακτής. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Με την ευκαιρία της εορτής ανέλυσε τις δογματικές αλήθειες σχετικά με...
13 Ιουνίου, 2022 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2022 - 8:30

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού

Με συγκίνηση και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε φέτος η εορτή της Πεντηκοστής, κατά την οποία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Ακτής.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Με την ευκαιρία της εορτής ανέλυσε τις δογματικές αλήθειες σχετικά με το Άγιο Πνεύμα και το σωτήριο έργο του στον κάθε πιστό.

Το πολυάριθμο Πρεσβυτέριο πλαισιωμένο από τους άρχοντες του τόπου και τον παμπληθή λαό μετείχε μετ’ ευφροσύνης της πανηγύρεως.

Προ της απολύσεως του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας κ. Ιουστίνος εχειροθέτησε εις οικονόμον τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Παντελεήμων Καράτσαλη, άμισθο εφημέριο του ως άνω Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων