28/05/2023 28/05/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, συμμετέχοντας στην αγωνία των μαθητών και μαθητριών, που θα διαγωνιστούν στις πανελλήνιες εξετάσεις, πραγματοποίησε τρεις λατρευτικές συνάξεις το διήμερο 26 και 27 Μαΐου, στην Καλαμαριά, στην Επανομή και στην Νέα Μηχανιώνα. Στις συνάξεις χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο οποίος, μετά το πέρας...
28 Μαΐου, 2023 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2023 - 12:03

Παρακλήσεις υπέρ των εξεταζομένων μαθητών στην Ιερά Μητρόπολη Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Παρακλήσεις υπέρ των εξεταζομένων μαθητών στην Ιερά Μητρόπολη Καλαμαριάς

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, συμμετέχοντας στην αγωνία των μαθητών και μαθητριών, που θα διαγωνιστούν στις πανελλήνιες εξετάσεις, πραγματοποίησε τρεις λατρευτικές συνάξεις το διήμερο 26 και 27 Μαΐου, στην Καλαμαριά, στην Επανομή και στην Νέα Μηχανιώνα.

Στις συνάξεις χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο οποίος, μετά το πέρας του Παρακλητικού Κανόνος, ανέγνωσε ειδική ευχή, προς ενίσχυση και φώτιση των μαθητών και μαθητριών, ποίημα του ιδίου, τους έχρισε με αγιασμένο έλαιον και τους απηύθυνε ειδικούς λόγους ενισχύσεως.

Τέλος, ως ευλογία, χάρισε στους μαθητές και τις μαθήτριες από μια εικόνα του Χριστού, ένα κομποσκοίνι και ένα σταυρό.

Σημειώνεται ότι, με εντολή του Σεβασμιωτάτου, καθ’ όλη τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων, θα ψάλλεται ο ειδικός Παρακλητικός Κανόνας μετά το πέρας του Εσπερινού.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων