05/01/2020 05/01/2020 Στον Ιερό Ναό Ιωάννου του  Προδρόμου Νέας Κρήνης ιερούργησε σήμερα,  Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, παραμονή της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Θεοφανείων Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή του Γενικοού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ. Πρωτ. Στυλιανού Σαρίδη, των Εφημερίων του Ναού και των Διακόνων καθώς...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 12:43

Παραμονή των Θεοφανείων στην Ι. Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Παραμονή των Θεοφανείων στην Ι. Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Στον Ιερό Ναό Ιωάννου του  Προδρόμου Νέας Κρήνης ιερούργησε σήμερα,  Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, παραμονή της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Θεοφανείων

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή του Γενικοού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ. Πρωτ. Στυλιανού Σαρίδη, των Εφημερίων του Ναού και των Διακόνων καθώς και την παρουσία πλήθους πιστών που αγιάστηκαν την ημέρα αυτή.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, όπου ο Σεβασμιώτατος αγίασε τα ύδατα και ευλόγησε τους πιστούς με τον Τίμιο Σταυρό.

Ακολουθεί ηχητικό με την ομιλία του Σεβασμιωτάτου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων