21/10/2022 22/10/2022 Η πρώτη σύναξη ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2022 στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο. Η σύναξη έγινε στο πλαίσιο της μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιουστίνου, για όσους διακονούν στα Ιερά Αναλογία. Κεντρικοί ομιλητές ήταν: ο πατήρ Μιχάηλ Τσαντήλας, ο οποίος είναι εφημέριος του Ιερού...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2022 - 13:22

Πρώτη Σύναξη Ιεροψαλτών της Μητρόπολης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Πρώτη Σύναξη Ιεροψαλτών της Μητρόπολης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς

Η πρώτη σύναξη ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2022 στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο. Η σύναξη έγινε στο πλαίσιο της μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιουστίνου, για όσους διακονούν στα Ιερά Αναλογία.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν:

  • ο πατήρ Μιχάηλ Τσαντήλας, ο οποίος είναι εφημέριος του Ιερού Μητροπολίτου Ναού Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Θέμα της εισήγησης του ήταν: «Το Ιερό Αναλόγιο ως Ιεροψάλτης και ως Ιερέας».

  • ο κ. Κωνσταντίνος Μαρινόπουλος, πρωτοψάλτης του Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Μικρού Εμβόλου. Θέμα της εισήγησης του ήταν: «Πολλάκις την υμνωδίαν εκτελών ευρέθην τήν αμαρτίαν εκπληρών».

Έπειτα ακολούθησε συζήτηση. Μετά το πέρας της σύναξης, ο Σεβασμιώτατος, παρέθεσε γεύμα στους παρευρισκόμενους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων