13/01/2023 13/01/2023 Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Mικρασιατική Kαταστροφή ο Δήμος Καλαμαριάς απηύθυνε πρόσκληση σε καλλιτέχνες γλύπτες να δημιουργήσουν έργα σε μάρμαρο σε έκταση του στρατοπέδου Κόδρα. Οι δημιουργίες τους εκτίθενται στον τόπο που κατασκευάστηκαν και είναι επισκέψιμες καθημερινά. Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 17:28

Σε έκθεση μαρμαρογλυπτικής ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς Ιουστίνος

Διαδώστε:
Σε έκθεση μαρμαρογλυπτικής ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς Ιουστίνος

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Mικρασιατική Kαταστροφή ο Δήμος Καλαμαριάς απηύθυνε πρόσκληση σε καλλιτέχνες γλύπτες να δημιουργήσουν έργα σε μάρμαρο σε έκταση του στρατοπέδου Κόδρα. Οι δημιουργίες τους εκτίθενται στον τόπο που κατασκευάστηκαν και είναι επισκέψιμες καθημερινά.

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος επισκέφθηκε την έκθεση παρουσία του δημάρχου Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανελη και του αντιδημάρχου παιδείας κ. Γιαννακού.

Την ίδια ώρα την έκθεση επισκεπτόταν το 1ο Λύκειο Καλαμαριάς. Ο Σεβασμιώτατος αφού θαύμασε τα έργα των καλλιτεχνών μίλησε ωφέλιμα στους συγκεντρωμένους μαθητές και τους ευχήθηκε να έχουν τον Θεό βοηθό στη ζωή τους και να μη πάψουν ποτέ να τον αναζητούν.

 

                          

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων