03/10/2022 03/10/2022 Η πρώτη Σύναξη Κατηχητών και Κατηχητριών στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, για την νέα κατηχητική περίοδο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 1 Οκτωβρίου 2022. Το θέμα της κατηχήσεως για την νέα περίοδο ορίσθηκε να είναι ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και οι προς Θεσσαλονικείς επιστολές του. Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς πραγματοποιήθηκε ο...
03 Οκτωβρίου, 2022 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 10:08

Σύναξη Κατηχητών στην Ιερά Μητρόπολη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Σύναξη Κατηχητών στην Ιερά Μητρόπολη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς

Η πρώτη Σύναξη Κατηχητών και Κατηχητριών στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, για την νέα κατηχητική περίοδο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 1 Οκτωβρίου 2022. Το θέμα της κατηχήσεως για την νέα περίοδο ορίσθηκε να είναι ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και οι προς Θεσσαλονικείς επιστολές του.

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς πραγματοποιήθηκε ο Αναστάσιμος Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου πριν την απόλυση του οποίου ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε κατηχητές όσους αναλαμβάνουν για πρώτη φορά την διακονία.

Στην συνέχεια στην αίθουσα του Προκοπείου Πολυδυνάμου Εκκλησιαστικού Κέντρου παρουσία των υπευθύνων ιερέων νεότητας και των προϊσταμένων των εκκλησιαστικών συμβουλίων ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους κατηχητές και τις κατηχήτριες των ενοριών και τους απένειμε τα διοριστήρια για την νέα κατηχητική περίοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων