23/09/2022 23/09/2022 Κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, διευθυντές και διευθύντριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Μητροπολιτική περιφέρεια, συναντήθηκαν σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2022, με τον Σεβασμιώτατο για να συζητήσουν για τις ανάγκες των μαθητών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την πνευματική καλλιέργεια...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 14:02

Συνάντηση Μητροπολίτη Καλαμαριάς με επικεφαλής της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Καλαμαριάς με επικεφαλής της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, διευθυντές και διευθύντριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Μητροπολιτική περιφέρεια, συναντήθηκαν σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2022, με τον Σεβασμιώτατο για να συζητήσουν για τις ανάγκες των μαθητών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών.

Η αποδοχή της πρόσκλησης ήταν ευρεία, με πλήθος εκπαιδευτικών να προσέρχεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τα υποστηρικτικά προγράμματα που λειτουργούν από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας για τους μαθητές και τις οικογένειές τους όπως «Κανένα παιδί χωρίς πρωινό και μεσημεριανό στο σχολείο», την παροχή σχολικών ειδών, τα κοινωνικά φροντιστήρια και τις εκπαιδευτικές δράσεις για μαθητές του Προκοπείου Πολυδυνάμου Εκκλησιαστικού Κέντρου.

Στο τέλος ευχαρίστησε τους διευθυντές για το δύσκολο έργο τους προσφέροντας ένα ενθύμιο της συνάντησης και ακολούθησε κέρασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων