25/10/2023 25/10/2023 Ένα νέο Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή βρίσκεται πλέον στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Κρήνης όπου την προσεχή Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς θα τελέσει τα Θυρανοίξια. Στη τελετή θα συμμετάσχει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ.  Την ίδια ημέρα, στις...
25 Οκτωβρίου, 2023 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2023 - 11:11

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Νέας Κρήνης

Ένα νέο Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή βρίσκεται πλέον στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Κρήνης όπου την προσεχή Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς θα τελέσει τα Θυρανοίξια. Στη τελετή θα συμμετάσχει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. 

Την ίδια ημέρα, στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής, στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των συναντήσεων της συντροφιάς νέων ζευγαριών με ομιλητή τον γέροντα Εφραίμ. Η συγκεκριμένη συνάντηση είναι ανοικτή για όλους. Προσεχώς θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα της συντροφιάς νέων ζευγαριών που θα αφορά τα νέα ζευγάρια.

Μια ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί κεντρική εορταστική εκδήλωση για την “28η Οκτωβρίου 1940”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων