13/04/2023 13/04/2023 Στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» τέλεσε, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν, εκτός του Νοσοκομειακού Εφημερίου, Αρχιμ. Συμεών Αναστασιάδη, εκπρόσωπος της Διοικήσεως του Νοσοκομείου, Διευθυντές και Προϊστάμενοι κλινικών. Η συμμετοχή στο μυστήριο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς...
13 Απριλίου, 2023 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 8:58

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Παύλος”

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Παύλος”

Στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» τέλεσε, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν, εκτός του Νοσοκομειακού Εφημερίου, Αρχιμ. Συμεών Αναστασιάδη, εκπρόσωπος της Διοικήσεως του Νοσοκομείου, Διευθυντές και Προϊστάμενοι κλινικών.

Η συμμετοχή στο μυστήριο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και των συνοδών των ασθενών ήταν και φέτος πολύ μεγάλη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης τόνισε στο κήρυγμά του την αξία της Ιατρικής Επιστήμης ως δώρο του Θεού στον άνθρωπο, αλλά και την ανάγκη της αληθινής και γνήσιας Πίστεως για την ανάρρωση και θεραπεία των ασθενών.

Ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλή Ανάσταση, στους δε ασθενείς που τον άκουγαν από τα δωμάτιά τους, μέσω των εξωτερικών ηχητικών εγκαταστάσεων, ταχεία ανάρρωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων