04/10/2020 04/10/2020 Την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς επισκέφθηκαν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Χρήστος Μήττας. Αφού συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο για θέματα της επικαιρότητας, σε μια κίνηση αναγνώρισης και ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως...
04 Οκτωβρίου, 2020 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2020 - 14:06

Βοηθάει το έργο της Μητροπόλεως Καλαμαριάς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Διαδώστε:
Βοηθάει το έργο της Μητροπόλεως Καλαμαριάς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς επισκέφθηκαν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Χρήστος Μήττας.

Αφού συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο για θέματα της επικαιρότητας, σε μια κίνηση αναγνώρισης και ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως παρέδωσαν με περισσή γενναιοδωρία υγειονομικό υλικό, με σκοπό την στήριξη των ευπαθών οικονομικά ομάδων.

Το υλικό θα διατεθεί σε δικαιούχους του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων