08/09/2021 08/09/2021 Η ενορία του Αγίου Παντελεήμονος στο Βότση Καλαμαριάς, θα υποδεχθεί την Κάρα του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου στις 8:00μ.μ., υπό την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ιερά αγρυπνία όπου και θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης. Η Κάρα του Αγίου Ιαματικού Παντελεήμονος...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 21:51

Υποδοχή Κάρας Αγίου Παντελεήμονος στην Καλαμαριά

Διαδώστε:
Υποδοχή Κάρας Αγίου Παντελεήμονος στην Καλαμαριά

Η ενορία του Αγίου Παντελεήμονος στο Βότση Καλαμαριάς, θα υποδεχθεί την Κάρα του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου στις 8:00μ.μ., υπό την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ιερά αγρυπνία όπου και θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης.

Η Κάρα του Αγίου Ιαματικού Παντελεήμονος θα μεταβεί από την Ιερά Μονή Παναχράντου της Άνδρου και θα παραμείνει στον ναό έως την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, όπου και θα τίθεται καθημερινά σε προσκύνηση από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Κατά το δεκαήμερο παραμονής της Κάρας του Αγίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Βότση Καλαμαριάς, θα τελεστούν πλήθος ιερών ακολουθιών, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες με πληθώρα πνευματικών θεμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων