19/01/2021 19/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, και στο πλαίσιο του θεσμού των «ΣΤ ́ Ευγενείων 2021» θα χορηγηθούν πέντε (5) υποτροφίες για σπουδές στη Βυζαντινή Μουσική στην αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως. Δεν είναι απαραίτητη...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 14:20

Υποτροφίες για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Μητρ. Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
Υποτροφίες για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Μητρ. Νέας Κρήνης

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, και στο πλαίσιο του θεσμού των «ΣΤ ́ Ευγενείων 2021» θα χορηγηθούν πέντε (5) υποτροφίες για σπουδές στη Βυζαντινή Μουσική στην αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη θεωρητική γνώση στο γνωστικό αντικείμενο της Βυζαντινής‐Ψαλτικής Τέχνης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Προκοπείου Πολυδυνάμου Κέντρο μέχρι 15/2/2021.

Κάθε αίτηση συνοδεύεται υποχρεωτικά με μουσικό υλικό σε ψηφιακή μορφή που περιλαμβάνει ηχογράφηση ενός αρχείου σε μορφή mp3 με ψαλμώδηση ενός τροπαρίου του Αγίου Eυγενίου του Τραπεζουντίου ή ενός τροπαρίου‐ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Η αίτηση και το ηχητικό υλικό μπορεί να αποσταλεί και σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Πληροφορίες:

Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο

Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς

Καραμαούνα 29, 55132 Καλαμαριά

Τηλ. Κέντρο: 2310‐487292 (Καθημερινά 10:00‐14:30)

Email: [email protected]

Ιστότοπος: www.imkal.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων