06/07/2022 06/07/2022 Πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν της Αγίας Κυριακής θα τελεσθεί σήμερα στις 7 μ.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Παλαιού Φαλήρου. Στον Εσπερινό θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, με την παρουσία και συμμετοχή του ιερού κλήρου και πιστών χριστιανών. Αύριο το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος και θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,...
06 Ιουλίου, 2022 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 18:52

Αρχίζει η πανήγυρη της Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο

Διαδώστε:
Αρχίζει η πανήγυρη της Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο

Πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν της Αγίας Κυριακής θα τελεσθεί σήμερα στις 7 μ.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Παλαιού Φαλήρου. Στον Εσπερινό θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, με την παρουσία και συμμετοχή του ιερού κλήρου και πιστών χριστιανών. Αύριο το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος και θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του οικείου Μητροπολίτη.   

Επιπλέον, το απόγευμα της κυριωνύμου ημέρας θα τελεστεί μεθέορτος εσπερινός, τον οποίο θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Κυριακής.

Η απόδοση τιμών στην Αγία θα ολοκληρωθεί με την ιερά παράκληση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων