02/07/2022 02/07/2022 Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, τελέστηκε χθες, 1η Ιουλίου 2022, ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη των Αγίων Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Σμύρνης.  Της Ευγενίας Δίτσα Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε και στον πανηγυρικό εσπερινό αλλά και στον μεθέορτο εσπερινό, πλαισιούμενος από τους ιερείς του...
02 Ιουλίου, 2022 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 10:46

Η γιορτή των Αγίων Αναργύρων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
Η γιορτή των Αγίων Αναργύρων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Νέας Σμύρνης

Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, τελέστηκε χθες, 1η Ιουλίου 2022, ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη των Αγίων Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Σμύρνης. 

Της Ευγενίας Δίτσα

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε και στον πανηγυρικό εσπερινό αλλά και στον μεθέορτο εσπερινό, πλαισιούμενος από τους ιερείς του ναού, αλλά και ιερείς γειτονικών ενοριών, που προσήλθαν για να τιμήσουν τους Αγίους. Μετά τον μεθέορτο εσπερινό ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Αναργύρων στους δρόμους πέριξ του ναού και παράκληση στους Αγίους Αναργύρους. 

 

Φωτογραφίες: Ελένη Γρηγοριάδου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων