11/09/2020 11/09/2020 Με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών απηύθυνε προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Μητροπόλεώς του το ακόλουθο μήνυμα: «Αγαπητά μου Παιδιά, Πέρασαν και φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές. Οι πόρτες του Σχολείου σας άνοιξαν. Από σήμερα μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει. Εφέτος, λόγω...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 18:45

Μήνυμα του Μητρ. Νέας Σμύρνης Συμεών για τη νέα σχολική χρονιά

Διαδώστε:
Μήνυμα του Μητρ. Νέας Σμύρνης Συμεών για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών απηύθυνε προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Μητροπόλεώς του το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητά μου Παιδιά,

Πέρασαν και φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές. Οι πόρτες του Σχολείου σας άνοιξαν. Από σήμερα μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει.

Εφέτος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Ακόμη και στα Σχολεία. Ο αγώνας όμως για την κατάκτηση της γνώσης, τη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας και τη συγκρότηση της προσωπικότητάς σας, παραμένει ο ίδιος.

Το νέο σχολικό έτος ξεκινάει με τον Αγιασμό. Αυτό σημαίνει ότι επικαλούμαστε τον Θεό και Πατέρα μας να ευλογήσει τη νέα σχολική χρονιά. Τον παρακαλούμε να φωτίζει και να ενισχύει τους δασκάλους και τους καθηγητές σας. Και σας, τις μαθήτριες και τους μαθητές, να σας οπλίζει με δύναμη και επιμέλεια σε κάθε σχολική δραστηριότητά σας. Με αυτές τις προϋποθέσεις μπορούμε να προσβλέπουμε στην επιτυχία.

Οι επιτυχίες σας —να είστε βέβαιοι—θα χαροποιούν όλους μας. Τους γονείς, τους καθηγητές (δασκάλους), αλλά και μας τους πνευματικούς σας πατέρες.

Με όλη μου την καρδιά σας εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι ευλογημένη και δημιουργική.

Με πολλή πατρική αγάπη
ο Επίσκοπός σας
† Ο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων