04/01/2023 04/01/2023 Συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών με τους Προέδρους και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των νέων Εκκλησιαστικών Συμβουλίων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, μετά την ακολουθία του Εσπερινού, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Καλαμακίου στον Άλιμο. Η θητεία τους, όπως είναι γνωστό, είναι τριετής...
04 Ιανουαρίου, 2023 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2023 - 21:23

Μητρόπολη Ν. Σμύρνης: Νέα Εκκλησιαστικά Συμβούλια στους ενοριακούς Ναούς

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ν. Σμύρνης: Νέα Εκκλησιαστικά Συμβούλια στους ενοριακούς Ναούς

Συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών με τους Προέδρους και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των νέων Εκκλησιαστικών Συμβουλίων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, μετά την ακολουθία του Εσπερινού, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Καλαμακίου στον Άλιμο.

Η θητεία τους, όπως είναι γνωστό, είναι τριετής και αρχίζει την 1η Ιανουαρίου 2023.

Στην ομιλία του ο Σεβασμασμιώτατος συνεχάρη τα νέα μέλη και περιέγραψε το πλαίσιο των καθηκόντων τους ενώ η φιλοξενούσα Ενορία παρέθεσε δεξίωση σε όλους.

Στο τέλος ο Σεβασμασμιώτατος επέδωσε προσωπικώς τα διοριστήρια έγγραφα και οι νέοι Σύμβουλοι έλαβαν το τευχίδιο της Μητροπόλεως με τίτλο «Καθήκοντα Εκκλησιαστικού Συμβουλίου».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων