10/03/2021 10/03/2021 Το πρόγραμμα των Ομιλιών στους Κατανυκτικούς Εσπερινούς της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης. Οι ομιλίες αρχίζουν αυτή την Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής, όπου θα γίνει «Εισαγωγή στην Τεσσαρακοστή» από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών. Την Κυριακή της Α’ Εβδομάδας των Νηστειών, ο...
10 Μαρτίου, 2021 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 10:10

Μητρόπολη Νέας Σμύρνης: Οι ομιλίες των Κατανυκτικών Εσπερινών

Διαδώστε:
Μητρόπολη Νέας Σμύρνης: Οι ομιλίες των Κατανυκτικών Εσπερινών

Το πρόγραμμα των Ομιλιών στους Κατανυκτικούς Εσπερινούς της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης. Οι ομιλίες αρχίζουν αυτή την Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής, όπου θα γίνει «Εισαγωγή στην Τεσσαρακοστή» από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

Την Κυριακή της Α’ Εβδομάδας των Νηστειών, ο π. Χρυσόστομος Γκλίβας θα αναπτύξει το θέμα: «Εμείς και οι κεκοιμημένοι», ενώ την Κυριακή Β’ Νηστειών ο π. Χριστόφορος Νάνος θα μιλήσει για το «Τι είναι η αμαρτία».

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το πρόγραμμα των ομιλιών στην αφίσα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων