20/12/2023 20/12/2023 Ορκίστηκαν οι Δήμαρχοι και τα νέα Δημοτικά Συμβούλια Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Αργυρουπόλεως-Ελληνικού, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στον Πολυχώρο του Δήμου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 19:22

Ο Μητροπολίτης Συμεών στην ορκωμοσία των νέων Δημοτικών Αρχών Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Αργυρουπόλεως-Ελληνικού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Συμεών στην ορκωμοσία των νέων Δημοτικών Αρχών Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Αργυρουπόλεως-Ελληνικού

Ορκίστηκαν οι Δήμαρχοι και τα νέα Δημοτικά Συμβούλια Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Αργυρουπόλεως-Ελληνικού, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στον Πολυχώρο του Δήμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (6 μ.μ.) έγινε η ορκωμοσία του Δημάρχου Αργυρουπόλεως-Ελληνικού κ. Γιάννη Κωνσταντάτου και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην ορκωμοσία παρέστη και έλαβε μέρος και ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, δεδομένου ότι το Ελληνικό ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου κ. Γιώργου Κουτελάκη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης στο Αμφιθέατρο του Σχολικού Συγκροτήματος 2ου και 3ου Γυμνασίων και Λυκείων (οδός Νικομηδείας).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων