10/09/2022 10/09/2022 Σήμερα, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών Πάνδημο Μνημόσυνο στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής, αλλά και όλων των προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στη Νέα Σμύρνη και πλέον αναπαύονται στο Κοιμητήριό της. Το Μνημόσυνο εντάσσεται, πρώτο χρονικά, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων (10-11...
10 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2022 - 23:46

Νέα Σμύρνη: Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής

Διαδώστε:
Νέα Σμύρνη: Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής

Σήμερα, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών Πάνδημο Μνημόσυνο στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής, αλλά και όλων των προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στη Νέα Σμύρνη και πλέον αναπαύονται στο Κοιμητήριό της.

Το Μνημόσυνο εντάσσεται, πρώτο χρονικά, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων (10-11 Σεπτεμβρίου) της Μητροπόλεως για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιαστική Καταστροφή.

Στο Μνημόσυνο παραβρέθηκαν οι Αρχές της πόλεως, όλοι οι Ιερείς της Μητροπόλεως, Νεοσμυρνιοί, αλλά και πολλοί χριστιανοί των γειτονικών δήμων που ήρθαν να συμπροσευχηθούν για τους κεκοιμημένους προγόνους μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων