24/01/2024 25/01/2024 Συνάξεις των κυριών που έλαβαν μέρος στον ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ τον περασμένο Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης. Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής, συγκεντρώθηκαν οι κυρίες των Ενοριών των Δήμων Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου που έλαβαν μέρος στον ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ τον περασμένο Δεκέμβριο, μαζί με...
24 Ιανουαρίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 0:39

Συνάξεις Ερανιστριών στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
Συνάξεις Ερανιστριών στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης

Συνάξεις των κυριών που έλαβαν μέρος στον ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ τον περασμένο Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης.

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής, συγκεντρώθηκαν οι κυρίες των Ενοριών των Δήμων Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου που έλαβαν μέρος στον ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ τον περασμένο Δεκέμβριο, μαζί με τους υπευθύνους Ιερείς των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων.

Μετά την ακολουθία του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμών στηριζόμενος στην πρώτη επιστολή του Ευαγγελιστού Ιωάννου και κυρίως στο τέταρτο κεφάλαιο, ανέπτυξε το ιερό χρέος που έχουμε ως χριστιανοί στο να αγαπάμε τον άλλο, τον διπλανό μας.

Εν συνεχεία ευχαρίστησε θερμά εξ ονόματος της Ιεράς Μητροπόλεως όλες τις κυρίες που διακονούν σε αυτό το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο και τους προσέφερε το βιβλίο «Η Ειρήνη του Θεού, Τα μυστήρια ως τρόπος θεραπείας» του μακαριστού Μητροπολίτου Διοκλείας κυρού Καλλίστου (Ware) από τις εκδόσεις «Πορφύρα».

Τη Δευτέρα στις 22 Ιανουαρίου 2024 , στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (στο Άνω Καλαμάκι) στον Άλιμο, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη σύναξη των ερανιστριών των Ενοριών των Δήμων Αλίμου και Αργυρουπόλεως.

Προηγήθηκε στις 5 το απόγευμα ο Εσπερινός. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα της Ενορίας. Μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών ευχαρίστησε τις ερανίστριες κυρίες για τη συμμετοχή τους στη σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια του Εράνου Αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων