13/01/2023 13/01/2023 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, 10 Ιανουαρίου 2023, οι κυρίες των Ενοριών των Δήμων Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου που έλαβαν μέρος στον ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης τον περασμένο Δεκέμβριο, μαζί με τους υπευθύνους Ιερείς των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων. Μετά τον Εσπερινό, ο...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 19:07

Συνάξεις ερανιστριών στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
Συνάξεις ερανιστριών στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, 10 Ιανουαρίου 2023, οι κυρίες των Ενοριών των Δήμων Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου που έλαβαν μέρος στον ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης τον περασμένο Δεκέμβριο, μαζί με τους υπευθύνους Ιερείς των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων.

Μετά τον Εσπερινό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών μιλώντας προς τις ερανίστριες αναφέρθηκε στην αγάπη, το κύριο χαρακτηριστικό της ζωής ενός χριστιανού μέσα από απόσπασμα κειμένου του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Παύλου, ο οποίος ερμήνευσε τον Ύμνο της Αγάπης του Αποστόλου Παύλου. Κατόπιν ευχαρίστησε θερμά εξ ονόματος της Ιεράς Μητροπόλεως όλες τις κυρίες που διακονούν σε αυτό το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο.

Ως αναμνηστικό και ευλογία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών προσέφερε το βιβλίο «Η Αγία Ξένη της Πετρουπόλεως η διά Χριστόν σαλή» του μακαριστού Μητροπολίτου Πρεβέζης κυρού Μελετίου (Καλαμαρά) από τις εκδόσεις «Ιωνάς».

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στον Άλιμο, μετά την ακολουθία του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η δεύτερη και τελευταία σύναξη των ερανιστριών. Η σύναξη αφορούσε τις Ενορίες των Δήμων Αλίμου και Αργυρουπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων